JÄLKI

JULKAISIJA
KOy Porkkalankatu 5, c/o Intertrust Finland Oy
Bulevardi 1, 00100 Helsinki, SUOMI / FINNLAND

YHTEYSTIEDOT
Christoffer Sundberg
+358 (0)45 162 9180
christoffer@cobbleyard.com

Mika Mikkola
+358 (0)40 193 1078
mika@cobbleyard.com

porkkalankatu5.com

ULKOASU / VERKKOSUUNNITTELU / OHJELMOINTI
BERGBRAND
www.bergbrand.de

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Kaikki porkkalankatu5.com-sivuston tiedot on tarkastettu huolellisesti. Tämän verkkosivuston tiedot päivitetään säännöllisesti. Kaikesta huolellisuudesta huolimatta tiedot voivat olla vanhentuneita tai sisältää virheitä ja epäselvyyksiä. Sen vuoksi tietojen ajantasaisuutta, oikeellisuutta ja täydellisyyttä ei voida taata. Sivustollamme voi olla linkkejä ulkoisille kolmannen osapuolen verkkosivuille, joiden sisältöön me emme voi vaikuttaa. Sen vuoksi emme voi ottaa vastuuta näistä vieraista sisällöistä. Vastuu linkitettyjen sivustojen sisällöstä on aina sivustojen tarjoajalla tai ylläpitäjällä. Linkitetyt sivustot on linkityksen ajankohtana tarkastettu mahdollisten lainrikkomusten varalta. Lainvastaisia sisältöjä ei ollut havaittavissa linkityksen ajankohtana. Linkitettyjen sivustojen sisällön jatkuva valvonta ei ole kuitenkaan mahdollista ilman konkreettisia todisteita lainrikkomuksesta. Kun saamme tiedon lainrikkomuksesta, poistamma tällaiset linkit välittömästi.

TEKIJÄNOIKEUDET

Tämän sivuston ylläpitäjän laatimat sisällöt ja teokset kuuluvat Saksan tekijänoikeuslain piiriin. Kopiointi, muokkaaminen, käsittely ja kaikenlainen käyttö rajojen ulkopuolella edellyttää kirjailijan tai laatijan kirjallista suostumusta. Tämän sivuston lataukset ja kopiot ovat sallittuja ainoastaan yksityiseen, ei kaupalliseen käyttöön. Sikäli kuin ylläpitäjä ei ole laatinut tämän sivuston sisältöjä, otetaan kolmannen osapuolen tekijänoikeudet huomioon. Etenkin kolmannen osapuolen sisällöt merkitään sellaisiksi. Jos kuitenkin huomaat tekijänoikeuslain rikkomuksen, pyydämme ilmoittamaan siitä meille. Kun saamme tiedon lainrikkomuksesta, poistamme tällaiset sisällöt.

TIETOSUOJASELOSTE

Yksityisoikeudellisena yrityksenä meitä koskevat liittovaltion tietosuojalain (BDSG) ja telemedialain (TMG) säännökset. Olemme suorittaneet teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä, jotka varmistavat, että noudatamme tietosuojamääräyksiä. Seuraavassa tiedotamme sinulle, mitä tietoja tallennamme ja minkä vuoksi, miten me käytämme niitä ja minkälainen peruuttamisoikeus sinulla on.

ANONYYMI TIEDONKERUU

Voit käyttää verkkotarjontaamme paljastamatta henkilöllisyyttäsi. Vierailusi yhteydessä palvelimillimme tallennetaan tietoja varmistustarkoituksiin ja tilastollisiin analyyseihin, esimerkiksi päivämäärä, kellonaika ja vieraillut sivut. IP-osoitteet anonymisoidaan eikä niitä tallenneta, niitä ei hyödynnetä henkilökohtaisesti eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Henkilötietojen keruu, käsittely ja käyttö

Keräämme henkilötietoja verkkosivustomme kautta vain, kun annat tällaiset tiedot vapaaehtoisesti (esim. yhteyslomakkeessa annetut tiedot). Vaikka henkilötietojen keruu ja tallennus olisikin laillisesti sallittua, se tapahtuu vain ennalta antamasi suostumuksen jälkeen. Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietyn tai tunnistettavissa olevan henkilön yksittäisiä tietoja henkilökohtaisista tai tosiasioihin liittyvistä olosuhteista. Niihin kuuluvat sellaiset tiedot kuin nimi, osoite, postiosoite, puhelinnumero tai sähköpostiosoite. Verkkosivustollamme kerättyjä henkilötietoja käytetään yksinomaan yhteydenottoon ja sopimussuhteen perustamiseen, sisällön suunnitteluun ja muuttamiseen kanssamme.

Oikeutesi

Liittovaltion tietosuojalain mukaisesti sinulla oikeus saada maksutta tietoa tallennetuista henkilötiedoistasi sekä tarvittaessa oikeus näiden tietojen oikaisuun, estoon tai poistoon. Mikäli haluat vaatia näitä oikeuksia, yhteytesi on:

KOy Porkkalankatu 5, c/o Intertrust Finland Oy
Bulevardi 1, 00100 Helsinki, SUOMI / FINNLAND

Näin on myös silloin, kun sinulla on kysyttävää henkilötietojesi keruusta, käsittelystä tai käytöstä tai haluat perua antamasi suostumukset.